Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-01-07, 22:31
W Zakopanem
Z Wielunia
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Mam prośbę: jeśli mielibyście jakieś fajne fotografię z miejscowości Kamion i okolic i jeśli chcielibyście mi je udostępnić abym mógł je wykorzystać na stronie Ośrodka Kamion Prosiłbym o wysłanie ich na e-mail: tristaann@interia.pl w temacie wpisać: zdjęcia_kamion_forum_wielun.
Prosiłbym również podać autora zdjęcia.
Pozdrawiam
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-01-12, 18:51
Co by nie powiedzieć, to Kamion jest takim wdzięcznym miejscem, czy to dla artystów z pędzlem i sztalugami, czy dla fotografów, amatorów i zawodowców . Dlatego i ja pokażę swoje z własnej kolekcji, starałem się wybrać takie, na których nie powtarzały by się urokliwe widoczki już tu umieszczone .
Jedziemy do Kamionu.jpg
Plik ściągnięto 183 raz(y) 194,9 KB
Kamion zimą 1.jpg
Plik ściągnięto 174 raz(y) 158,15 KB
Kamion zimą.jpg
Plik ściągnięto 176 raz(y) 242,03 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum