Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-12-17, 18:07
A co dzisiaj porabiacie? Ja się wybieram do nowo otwartej knajpki koło Lalki (może nie takiej nowej).Poleci fajna muza Później pewnie zawitam do TR jak będę w stanie hehe
Wysłany: 2006-01-06, 17:38
To ja podwoże Ciebie Ferbik i twoją kobiete z knajpy pod sam dom a Ty mi się tak odpłacasz? Usuwasz mnie jako moderatora i likwidujesz klub kosoku...Następnym razem dupe w troki!! nie skalasz swoim dupskiem mojego auta po raz kolejny
To ja podwoże Ciebie Ferbik i twoją kobiete z knajpy pod sam dom a Ty mi się tak odpłacasz? Usuwasz mnie jako moderatora i likwidujesz klub kosoku...Następnym razem dupe w troki!! nie skalasz swoim dupskiem mojego auta po raz kolejny
Kto tu jest dwulicowy?
Dlaczego nie jestes juz moderatorem ? Wiesz ? Klub kosoku (pisze k****a to juz po raz kolejny i ostatni): ZLIKWIDOWALISCIE SAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ja proponuje zastanowic sie nad soba... przeciez jeszcze wtedy, jak mnie podwoziles, udawales mojego kolege. Nie siej zametu na forum opisujac to samo co chwila w roznych dzialach - jest to wbrew regulaminowi. I licz sie ze slowami.
Wysłany: 2006-01-06, 17:58
W przeciwieństwie do Ciebie ja nie udaję!! Dział kosoku na forum zlikwidowałeś Ty mimo, że na spotkaniu dałem Ci do zrozumienia, zebyś tego nie robił.
Nie byłeś na żadnym naszym spotkaniu klubowym chociaż wiedziałeś, że jeszcze latem takie organizowaliśmy bo Cie zapraszaliśmy min. Marcin. Teraz bezczelnie piszesz nieprawdę, że nie było spotkań. Jeszcze latem mieliśmy jedno ze spotkań kosoku razem ze spotkaniem forumowiczów w Amfiteatrze. Wtedy Jaro oblał sokiem niechcący Dominike na tarasie Jaro pamiętasz??
Jak już mówiłem, piszesz o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia i kłamiesz bezczelnie!!! Taki z Ciebie Admin...
Zapytaj J_a_r_o, skoro masz wieksza wiedze ode mnie.
mike napisał/a:
Nie byłeś na żadnym naszym spotkaniu klubowym chociaż wiedziałeś, że jeszcze latem takie organizowaliśmy bo Cie zapraszaliśmy min. Marcin.Teraz bezczelnie piszesz nieprawdę, że nie było spotkań. Jeszcze latem mieliśmy jedno ze spotkań kosoku razem ze spotkaniem forumowiczów w Amfiteatrze.
No napisalem prawde. Ostatniego spota mieliscie w sierpniu. No to spotkanie forumowiczow czy kosoku ?? Ostatnie slowne ostrzezenie: licz sie ze slowami.
Proponuję zorganizować spotkanie zwaśnionych stron i tam zakończenie tego tematu. Tutaj bowiem traci na tym całe forum a jakiś kompromis byłby bardzo wskazany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum