Orientuje sie ktos moze w numerze telefonu do kogos kto zajmuje sie serwisem AGD tzn zna sie na kuchenkach gazowych i jest w stanie rzetelnie ocenic czy jest sprawna czy nie bede bardzo wdzieczny.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2009-01-23, 07:55
Powiem inaczej: na ulicy Kilińskiego (chyba jest to budynek po starym sądzie) jest serwis AGD,
ale nie polecam tego pana ja się tam naciąłem, całą sprawę uratował fachowiec z ELDOMU.
Naprzeciwko cmentarza ewangelickiego jest serwis, wejście od strony Wyszyńskiego. Namiarów niestety nie mam, ale fachowiec podobno dobry:) Kiedyś był u naszej pralki i szczerze powiedział że nie warto się już z nią męczyć bo za duże koszty.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Naprzeciwko cmentarza ewangelickiego jest serwis, wejście od strony Wyszyńskiego. Namiarów niestety nie mam, ale fachowiec podobno dobry:) Kiedyś był u naszej pralki i szczerze powiedział że nie warto się już z nią męczyć bo za duże koszty.
Administrator napisał/a:
Kolega mówi chyba o tym serwisie:
Wiro. Naprawa pralek. Winiarski W.
98-300, Wieluń os. kard. Wyszyńskiego 1a
tel. 0 43 843 55 08
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum