Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-01-11, 22:34 no to czas na spot styczniowy
Grudzień minął, zdjęcia ze spota są, więc teraz czas na styczniowego Co Wy na to Ja w związku z tym, że będę w domu dopiero 23 stycznia, proponuję zrobić go wtedy
Ale nie wiem co na to reszta, jakieś sugestie ?
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-01-13, 11:43
Jako, że Ferbik zaproponował kulig na termin o którym mówiłam to temat chyba chwilowo nieaktualny, bynajmniej do czasu kiedy się dokładnie nie określimy z kuligiem
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Sobota pasi, w związku z odwołaniem kuligu ze względów ogromnej liczby osób, których nie pomieściłyby żadne sanki Nie mniej dziękujemy za zainteresowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum