Jest jeszcze kurs tańca w czwartki o 19:30 w liceum na ul. Nadodrzańskiej
Tak jest zapraszam na nowy kurs tańca towarzyskiego. Pierwsze spotkanie organizacyjne i pierwsza lekcja 14 marca o godz. 19:00 w liceum na ulicy Nadodrzańskiej
tel. kontaktowy 601 29 63 29 lub gadu-gadu 5792803
Wysłany: 2008-06-02, 08:58
Ja chodze od bodajże listopada i jest gicior. szczerze polecam bo świetna sprawa to jest. koszt: 50 zeta na miesiąc, raz w tygodniu po 1.5h. w wakacje chiba nie ma z racji tej że szkoła jest zamknięta,
pozdro;)
*chiba - słowo not found. Proszę używać poprawnej polszczyzny.
Wysłany: 2008-06-02, 09:58
Oj, trza czytać wątki od początku...
Jamal napisał/a:
ak jest zapraszam na nowy kurs tańca towarzyskiego. Pierwsze spotkanie organizacyjne i pierwsza lekcja 14 marca o godz. 19:00 w liceum na ulicy Nadodrzańskiej
tel. kontaktowy 601 29 63 29 lub gadu-gadu 5792803
Jest taki kurs tańca w starym Domu Nauczyciela na Reformackiej (obok kościoła Franciszkanów). Dziś widziałam (bo pracuję obok) jak ok 17tej zbierali się tam młodzi ludzie. Myślę , ze trzeba by było przyjść zapytać kiedy dokładnie są lekcje. Nie znam bliższych szczegółów.
_________________ "Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne."
Wiek: 38 Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 18 Skąd: Krzyworzeka
Wysłany: 2008-10-28, 14:39
Dzisiaj zapisałem się na kurs tańca towarzyskiego do pani, która ciągle organizuje coś takiego w Wieluniu. Nr tel dostałem od kolegi, który zrobił u niej 2 stopnie zaawansowania Dowiedziałem się, że ta pani oferuje w ramach kursu 9 spotkań po 2 godziny. Cena za cały kurs to 100 zł od osoby. Właśnie trwają zapisy dla początkujących. Jak uzbiera się odpowiednia ilość osób, to odbędzie się spotkanie organizacyjne w domu kultury obok Carrefure'a. Dla zainteresowanych podaje nr tel. 607383476.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-10-28, 19:42
O ile dobrze pamiętam to jakiś rok temu pani Baranowska udzielała właśnie w tym miejscu kursów tańca. Cena była znacznie niższa, bo 40zł za bodajże 8 spotkań po 2 godziny. Nie wiem jak jest teraz.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Witam:) Chciałabym się dowiedzieć o kursie tańca dla nowożeńców. Czy ktoś taki prowadzi? Ponieważ wychodzę za mąż 1 sierpnia i chcielibyśmy z narzeczonym bardzo fajnie zatańczyć pierwszy taniec. Będe wdzięczna o jakiekolwiek informacje:) Dziękuję i pozdrawiam:)
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-01-30, 15:27
Dziunia2222, to zmieniamy stan cywilny tego samego dnia Słyszałem, że świetnie prowadzi zajęcia młody chłopak w Praszce, w poniedziałek powinienem mieć namiary na tego chłopaka, może go czegoś nauczymy
My z czarnym chodziliśmy na kurs w Wieluniu w Domu Nauczyciela. Prowadziła pani Biedroń i również zgłaszały sie pary nażeczonych do nauki np walca. Pani omawiała z nimi sprawę i albo dołączali do naszej grupy albo ustalali kiedy i jak sie będa uczyc. Wiem, że obecnie zaczął sie nowy kurs dla kontynuujących i dla poczatkujacych i z tego co pamietam w poniedziałki i czwartki. koszt to 100 zł od pary.
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum