Zaglądam co jakiś czas na wyniki głosowania, obecnie nie jest źle.
Malinko, nawet gdy "Zgierz" przegra, to któreś zwierzęta i tak wygrają, tak? Wiem, że widząc codziennie biedne zwierzaki, chciałoby się dla nich jak najlepiej. Ale o to walczą wszystkie schroniska.
Może to dziwne, ale zastanawia mnie sam mechanizm wyboru, które ze schronisk otrzyma "zastrzyk" pomocy. Na tym forum loguje się "przypadkowo" mnóstwo ludzi oddając głosy, w wyniku namowy, bo znajomy znajomej znajomego prosił. Duża część osób jutro, albo nawet już zapomniała o tych psiakach.
Jak narazie jest dobrze.... zaangażowałam WIDZEWIAKÓW mam tam znajomego który ich zmobilizował żeby głosowali a jest ich tam dużo więc narazie nie jest źle...:) ale nie wiadomo bo konkurencja nie śpi
Wiem wiem że jakieś zwierzatka wygraja ale wiesz tak jak piszesz ja je widze często i żal mi ich bo znam je osobiście są taaakie kochane.. a w schronisku naprawde nie jest dobrze na ok 80 miejsc jest 150 psów z kotami tak samo... brakuje jedzenia itd Walczę o swoje psy bo jestem z nimi związana a inni walczą o swoje... ten konkurs jest co miesiąc ale wiem żę jesli teraz nie zmobolizuje ludzi to za miesiąc nie zagłosuja bo powiedza ze juz raz głosowali nie pamietaja hasła i loginu i już im sie nie chce .
Masz racje ja też namawim ludzie oddadżą głos w wyniku namowy lub chwilowego przypływu emocji taka jest prawda potem zapominaja ale tak robia wszyscy.. gdybym miała szukać tylko prawdziwych zwolenników i ludzi interesujących sie schroniskiem to pewnie znalazło by sie z 20 głosów wiesz jak to jest każdy mam mało czasu nawet nie maja czasu zeby oddac ten głos ... 5 minut (moim zdaniem to nie jest duzo ) . Muszę ratować sie własnie tymi ludzmi którzy pomogą lecz jednorazowo bo konkurencja robi to samo i naczej bym nie miała szans
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum