Na wszystko należy patrzeć obiektywnie - tu widać było chęć dokopania komuś, bo obraził czyjegoś kolegę.
Absolutnie nie. Pana Kamila Nowaka nie znałem osobiście, byłby to pan Kowalski, czy pan Antoniak, czy jeszcze jakkolwiek inaczej się nazywający - zareagowałbym tak samo. Sam prowadziłem firmę, wiem co znaczy nieuczciwa konkurencja, pana Nowaka o tym zajściu powiadomiłem tylko dlatego, że cenię uczciwość i nienawidzę, matactwa i krętactwa, a tym bardziej chorej konkurencji.
Dla mnie tak to wyglądało - nie złość, że tak to odebrałem.
Ferbik napisał/a:
mqs napisał/a:
Zabawy w detektywów były lekko śmieszne - dowody z IP'kami, autoresponderami, etc. IP to tylko adres internetowy, nie świadczy on o niczym, teraz piszę z Polski, za chwilę "mogę pisać" z Ameryki.
Może były śmieszne, może nie. Udowodniliśmy tylko, że dwa oddzielne wątki to ten sam temat. To nie my się wysypaliśmy. Jeśli ktoś Ci pluje w twarz to powiesz, że deszcz pada? Wątpię.
Oczywiście, że tak nie powiem. Częściowo nawet popieram, to co zrobiliście. Dobrze że wykryliście tą ściemę. Uważam tylko, że dalszy dialog z nimi nie miał sensu. Z "głupimi się nie gada", ich po prostu nie przekonasz - mimo najlepszych dowodów. Każdy rozsądny odróżni co jest prawdą, a co nią nie jest. Do tego nie jest potrzebny admin. Ludzie potrafią czytać i wnioskować.
Absolutnie się nie złoszczę, chciałem tylko rozwiać te wątpliwości, bo jeśli nie Ty, to ktoś pewnie znalazłby się z takim samym przypuszczeniem
mqs napisał/a:
Uważam tylko, że dalszy dialog z nimi nie miał sensu. Z "głupimi się nie gada", ich po prostu nie przekonasz - mimo najlepszych dowodów.
Masz rację. Czasem pokazując komuś na taśmie, że był w danym miejscu i danym czasie nie ma sensu - bo naprawdę wiele osób nie potrafi schylić głowy, przyznać się do błędu i powiedzieć "przepraszam". Zupełnie inaczej wtedy zostałoby to odebrane.
To tak jak w królestwie zwierząt: są takie gatunki, które zranisz i uciekną, są też takie, które na widok własnej krwi będą atakować jeszcze bardziej
mqs napisał/a:
Do tego nie jest potrzebny admin. Ludzie potrafią czytać i wnioskować.
Jak widzisz - nie wszyscy potrafią czytać, stąd też wyciągają błędne wnioski - bo nie wszystkim chce się przeczytać całość od początku do końca...
Co uważniejsi wyciągną wnioski
podsumowujac moja obecnosc na tym forum moge jedynie wstawic tak ikonke.... :wymioty:
ups niue ma takiej ikonki na tym ubogim forum
Wystarczy poszukać
Proponuję zakończyć tę dyskusję bo do niczego konstruktywnego ona nie doprowadzi. Każdy zainteresowany wyrobi sobie odpowiednią opinię o zachowaniu firmy VENUS, oczywiście jeśli wysili się choć trochę żeby przeczytać cały wątek od początku, a nie wybierze tylko ostatnie posty.
Będę śledził odpowiedzi, w razie czego wypowiem się w tym temacie
Jak można pisać o autoresponderze maila, którego ktoś wpisał przy rejestracji u nas na forum a nie napisać o tym, że konto zostało z tego maila aktywowane?
Brnięcie w (słowo wymoderowano) po raz kolejny
Co do włamu na konto mailowe - mi się średnio ktoś włamuje z 5 razy dziennie... wam pewnie też Bo jaka to atrakcja włamać się na konto firmy kręcącej filmy video
Poza tym włamanie na konto mailowe tylko po to, żeby uaktywnić konto na forum tylko po to, żeby później administrator oskarżał kogoś o pomówienia? Bezcenne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum