Fakt, przeoczenie z mojej strony.
W tytule ogłoszenia jest napisane - Zespół Poradni "Zdrowie" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej W Sieradzu.
W danych teleadresowych - Ulica ul. Dąbrowskiego 13, Zduńska Wola.
No to podsumowując ; Badanie Rezonansu magnetycznego nie jest wykonywane ani w Sieradzu ani w Zduńskiej Woli. Sprawdzone i pewne.
p.s. wniosek z tego prosty - każdą informację ( nawet z sieci ) trzeba weryfikować.
Badanie to można wykonać najbliżej Wielunia, w Bełchatowie. Pozdrowienia.
Witam i z góry przepraszam za odkop, świadczy to o tym że szukałem już takiego tematu i o tym że nie chce zaśmiecać forum podobnymi pytaniami.
Moje pytanie brzmi, czy w Wieluniu na dzień dzisiejszy można zrobić prześwietlenie (rezonans magnetyczny?) głowy w celu wykrycia guza na mózgu? Pozdrawiam.
Pomógł: 2 razy Wiek: 55 Dołączył: 04 Wrz 2009 Posty: 69 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: okolice wielunia
Wysłany: 2013-06-28, 18:26
Witaj. Na dzień dzisiejszy Rezonansu Magnetycznego w Wieluniu nie wykonasz niestety.
Najbliżej Szpital Sieradz, Bełchatów i jeszcze zostają ci szpitale w łodzi .
Jest też prywatna przychodnia w łodzi gdzie za gotówkę wykonują Rezonans Magnetyczny
na ulicy Przedzielanej.
Pozdrawiam
Również zdecydowanie polecam:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diagnostyka Medyczna Księży Młyn
Przędzalniana 66 (042)663 84 66
znają się na robocie, jeden lekarz powiedział, że mają jeden z lepszych sprzętów w Polsce i do tego można się dogadać, że prześlą najpierw opis mailem, a później całość pocztą, nie trzeba specjalnie jechać.
Sieradz, Bełchatów również nie wchodzą w grę bowiem na chwilę obecną niestety nie mają kontraktu z NFZ-tem no i przyznane limity im się skończyły. Oczywiście w przyszłości może się to zmienić. Ja byłem niedawno w pracowni Fantom na Okólnej 181 w Łodzi i jestem w zadowolony.
Wysłany: 2015-05-10, 15:06
W Łodzi oprócz Księżego Młynu badanie jeszcze oferuje Medica i Voxel. Ceny możecie zobaczyć tutaj http://cenomed.pl/lokalizacje/miasto/lodz/396. Sama często szukam różnych informacji w internecie i lubię mieć wszystko w jednym miejscu, jeżeli coś jest przydatne to czemu się tym nie podzielić. Jeżeli ktoś miał wykonywane badania w jednym z tych miejsc, to proszę żeby napisał o swoich odczuciach odnośnie warunków badania i personelu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum