Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2009-02-24, 07:58
BETHI_997 napisał/a:
Co do pracy, to w Żabce na kaliskiej potrzebowali sprzedawcy.
nooo czYli "od nowa polska ludowa" składam najszczersze współczucia dla kolejnej naiwnej,za długo sie nie nacieszy tak jak kazdy kto przwinął sie tam od przynajmniej półtora roku Tak sie prowadzi biznes,bez rejestrowania,opłacania składek itp.Co do La spezji faktycznie poszukuja kasjerki która uczy sie zaocznie...hmmm co ma piernik do wiatraka
Mam znajomą, która pracowała ze mną w ILONCE, odeszła do Żabki. Masz rację, pracowała około pół roku. Teraz dostała pracę w Intermarche. Ale o Żabce nigdy nie mówiła, czy jest dobrze czy nie, ale od dłuższego czasu szukała pracy, żeby Żabkę opuścić. To chyba w tym coś tkwi...
A co do (super)marketów, to życie nie zawsze jest tam kolorowe.
Sama pracuje w jednym w Wieluniu i nie mam powodów do narzekania, ale jak mnie przeniesli do jednego ze sklepów w tej sieci, to odeszłam po 11 dniach na zwolnienie lekarskie. a teraz jestem na urlopie
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-03-03, 11:29
edzia i odziu napisał/a:
potrzebują tez do Żabki na Śląskiej,sklepu monopolowo-spożywczego na Krakowskim Przedmieściu,w Białej,Sokolnikach (sporo osób)szykuje sie Osjaków,sporo ludzi.
Źródło - tutaj
No a co z Tobą? Na co się zdecydowałaś z tej listy ofert, a może jeszcze nie ma dla Ciebie niczego, co by odpowiadało Twoim wymaganiom ?
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2009-03-03, 11:48
nie mam wymagań można iść na ustepstwa i sie dogadac,ale nadal trzeba byc człowiekiem a nie śmieciem a niektórzy pracodaawcy próbuja to robić, pracę już mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum