Moja stara przewodowa myszka po przejechaniu kilkunastu kilometrów przestała funkcjonować i teraz do Was drodzy forumowicze mam małą prośbę o wskazanie dobrego lecz niedrogiego zestawu klawiatura + myszka bezprzewodowa. Upatrzyłem sobie coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite...bezp_2_4gh.html
A4tech nigdy nie było synonimem jakości lecz chyba nic w tej cenie ciekawszego nie kupie.
Jeśli nie uda się Wam nic sensownego wskazać wystarczy sama myszka bezprzewodowa do 60zł.
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
A przemyślałes zakup bezprzewodowych urządzeń na baterie??
Ja osobiście nie jestem zwolnennikiem bezprzewodowych klawiatur(szybkie zużycie baterii, ciągła ich wymiana męczy na dluższą mete ).
Jedyne co moge zaproponować to mysz, ktorą nabedziesz za jakies 150-200pln (Logitech MX Revolution) i bedziesz z niej zadowolony bardzo dlugo.
Posiada 8 dowolnie programowalnych przycisków do dowolnego programy, zasilanie na akumulator( niestety niewymienny), połączenie z komputerem bezprzewodowe.
W niektórych sytuacjach wykorzystuje ją jako pilot do komputera . Zasięg jakieś 4-5 metrow.
Jakbym nie przemyślał zakupu myszki bezprzewodowej to bym nie zakładał tego tematu Jeśli co miesięczna wymiana baterii w myszce jest dla Ciebie kłopotliwa to zastanawia mnie co ty robisz w życiu? Moja stara bezprzewodowa myszka Creative wireless optical 3000 śmiało też może służyć jako pilot z zasięgiem do 10 metrów. Ale dość krytyki mogę śmiało stwierdzić że zaproponowałeś dość dobrą myszkę, praca z nią to sama przyjemność.
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum