Co prawda nie jest to typowa poczta kwiatowa ale jeśli dostawa miała by być na terenie Wielunia to swego czasu można było doręczyć kwiaty za mała dopłatą w kwiaciarni naprzeciwko dworca PKS.
Ferbik kwiaciarnia o której piszesz współpracuje z www.pocztakwiatowa.pl, więc ceny zapewne są takie jak na stronie, czyli jak dla mnie bardzo wysokie.
Wysłałem kwiaty z kwiaciarni, o ktorej pisał red.
Dzieki za pomoc
Co do kwiaciarni naprzeciwko dworca PKS to koszt dostarczenia na terenie Wielunia to 30zł, wydaje mi się, że to trochę za dużo
Dawno temu (kilka lat wstecz) kasowali za takie coś góra 10 zł jeśli dobrze pamietam. Ale może od tego czasu cś się zmieniło.
Jest inne rozwiązanie - jeśli sami z jakiś powodów nie chcecie doręczać kwiatów dla jakiejś osoby wystarczy poprosić przysługę dobrego kolege lub koleżanke i po kłopocie. Nic to nie kosztuje a efekt końcowy osiągnięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum