8. Mieczysław Łuczak - Szef PSL w Łódzkiem. Skutecznie łamie stereotyp ludowca. Ma otwarty umysł, klasę i niebywały zmysł polityczny. Ceniony w parlamencie, a w regionie liczy się z nim cały świecznik koalicyjnego PO. Potrafi załatwić wszystko - "Wystarczy spojrzeć, ile bierze jego rodzinna gmina Osjaków z kasy województwa" - mówią elektorzy.
A co Łuczak zrobił dla wieluńskiego szpitala ? Przecież to jego pomysł z Panią Łaz jako Dyrektorem. Szpital ma grube miliony długów, a Łuczak chodzi w glorii chwały i udaje, że nic się nie dzieje ...
A cóż się dziwić jak pracowała u niego gdy był wójtem Osjakowa.I ten Osjaków wymieniony w temacie karetki.To wszystko układa się w jedną całość ale cóż możemy my malutcy.
Wybory się zbliżają. Na razie do Parlamentu Europejskiego.
Macie jakieś swoje typy?
Ja mam swój typ. Osoba młoda, wykształocone, kompetentna, mieszkaniec Wielunia, w dodatku z partii która jest mi obecnie najbliższa - wszystkie warunki spełnione. Ale nazwisko ujawnie dopiero jak zostaną ogłoszone oficjalne listy kandydatów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum