R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Strony www dla firm/osób prywatnych z Wielunia i okolic.
Autor Wiadomość
wielun24_pl 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-03-19, 11:37   Strony www dla firm/osób prywatnych z Wielunia i okolic.

Tworze profesjonalne strony www. Zapewniam hosting. Na życzenie Faktura VAT.

Dojazd do klienta + sesja zdjęciowa na potrzeby strony www gratis!

Zapraszam do współpracy.
Tel: 697221948

Rysunek1.GIF
ulotka
Plik ściągnięto 252 raz(y) 125,66 KB

Ostatnio zmieniony przez wielun24_pl 2009-03-19, 13:36, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-03-19, 11:39   

klijenta... aua...

siatkarzyna 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-03-28, 15:35   

Można zobaczyć portfolio ? luba jakieś wykonane strony www ?

alagyrd 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2009-03-29, 10:46   

duzo osob potrafi zrobic strony internetowe tylko zalezy za ile ??

siatkarzyna 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-03-29, 13:09   

alagyrd napisał/a:
duzo osob potrafi zrobic strony internetowe tylko zalezy za ile ??

Moim zdaniem nie za ile ale jak te strony wyglądają bo te rzekomo profesjonalne strony www to wyglądają różnie. Ja przez profesjonalne strony rozumiem ładną grafikę, zgodny kod html i css z standardami, Flash a jak trzeba to PHP, AJAX a wiem że za 100 zł takiej strony się nie zrobi.

alagyrd 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2009-03-30, 16:16   

siatkarzyna napisał/a:

Moim zdaniem nie za ile ale jak te strony wyglądają bo te rzekomo profesjonalne strony www to wyglądają różnie. Ja przez profesjonalne strony rozumiem ładną grafikę, zgodny kod html i css z standardami, Flash a jak trzeba to PHP, AJAX a wiem że za 100 zł takiej strony się nie zrobi.

znaczy sie jesli ktos kozysta z gotowych szablonów i ston opartych na darmowych cms-ach to mysle ze mozna zrobic w miare profesionalna strone, co do strony html to tez bywa roznie z cena jest duza tanich dobrych szablonow ktore mozna przerobic i beda wygladac profesionalnie takie jest moje zdanie

MATRIX
[Usunięty]

Wysłany: 2009-03-31, 23:52   

wielun24_pl napisał/a:
Tworze profesjonalne strony www. Zapewniam hosting. Na życzenie Faktura VAT.

Dojazd do klienta + sesja zdjęciowa na potrzeby strony www gratis!

Jaka cena za stronke ? prosze o portfolio

pozdrawiam

wielun24_pl 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-04-01, 09:39   

Witam ponownie. Profolio dość ubogie ponieważ dopiero zaczynam. Ostatnia realizacja
Firma cateringowa Ola - www.ola.7x.pl (tronka całkowicie w flashu) koszt 1000zł realizacja ok 10 dni. Następnym projektem będzie stronka dla Agencji Reklamowej Artgraf. Link do strony w krótce.

PS. Odnośnie strony ola.7x.pl - ładuje się dość długo ale trwają prace nad zwiększeniem szybkości. Wszystko dlatego że klient zarzyczył sobie mase animacji a poza tym wysokiej rozdzielczości fotki robią swoje.

Wszystkiech zainteresowanych serdecznie zapraszam do współpracy.
Strona wielun24.pl w modyfikacji -Wiadomo szewc w dziurawych butach chodzi :wink:

Jeśli chodzi o ceny. Wszystko jest do dogadania. Mogę zrobić stronkę za 100 zł w html bez animacji i fajerwerków. Mogę też zrobić elegancki cms za 5000 zł. Wszystko zależy od zaawansowania. 8)

Administrator 
Administrator

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 2009-04-01, 10:24   

Popraw "klijenta" na "klienta" - zarówno na swojej stronie jak i na stronie klienta

wielun24_pl 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-04-01, 12:44   

...heh, zaraz poprawie : )

hajen 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia
4x2+8x1x1+2+1

Piwa: 29/26
Wysłany: 2009-04-01, 14:11   

Dopiero zaczynasz, wiec mysle, ze mozna dac Ci pare rad ;)

1. Strona ladowania
Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to czcionka. Standardowa, bez wyrazu - zwiastuje brzydka strone (ktora wcale nie jest zla). Zdjecie kucharza jest slabej jakosci, poszarpane krawedzie. Mozna by uzyc efektu "blur" i troche to zlagodzic. Szkoda ze strona ladowania nie jest w tonacji ze strona wlasciwa (brakuje czerwieni).

2. Strona glowna
Wszystko ladnie, estetycznie, bez zbednych bajerow... Oprocz jednego. Gra cieni i swiatel na bannerze jest irytująca. Działa za często i za szybko. Rozwiązanie przycisków na górze (wysuwanie się lekko powiększonych po najechaniu myszką) jest niby w porządku, ale nie przypadło mi do gustu. Mogłyby się dyskretnie podświetlać wyrazy, bez "suwnic".

3. Zdjecia
Rozumiem, ze klient zazyczyl sobie wysokiej rozdzielczosci zdjecia. Rozumiem to, ale moglyby sie one pojawiac w full rozdzialce po kliknieciu. Mam wrazenie, ze nie zmieniajac rozmiaru zdjecia stworzyles z nich miniaturke poprzez "upchniecie" zdjec w ramke, zamiast je faktycznie zresize'owac. W efekcie wygladaja gorzej niz moglyby wygladac.

Ocenilbym stronke na ocenę dobrą. Niby nic nie można zarzucić, aczkolwiek parę rzeczy bym zmienił.

PS. Nie jestem uszczypliwy, wydaje mi się, że probuje pomoc :wink:

alagyrd 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2009-04-01, 16:41   

mam pytanie dotyczace cms czy sam tworzysz cms czy kozystasz z gotowych darmowych badz platnych ??

mqs 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-04-01, 17:04   

Ja za to zdanie na temat tej strony pozostawię dla siebie, gdyż strony całkowicie wykonane we Flashu uważam za największy badziew, z reguły na nich po prostu nic nie ma - tu jest trochę inaczej, ale za to możliwości flasha w ogóle nie zostały wykorzystane.

Za to ponabijam się trochę z tej firmy cateringowej - ich hasło "wyróżnia nas jakość". Proponuje porównać zdjęcia z ich galerii, ze zdjęciem nagłówkowym z rozdziału "Sale" (domniemuje, że zapożyczonym). Właśnie pochwaliliście się w ten sposób, jaka to ta jakość jest i do czego można ją ew. porównać.

A co do wolnego ładowania strony, to prędzej to wina serwera, gdzie leży ta strona, bo jakość grafiki nie sugeruje, że jest ona dużych rozmiarów.

fridro 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-04-01, 17:24   

wielun24_pl napisał/a:
Witam ponownie. Profolio dość ubogie ponieważ dopiero zaczynam. Ostatnia realizacja
Firma cateringowa Ola - www.ola.7x.pl (tronka całkowicie w flashu) koszt 1000zł realizacja ok 10 dni. Następnym projektem będzie stronka dla Agencji Reklamowej Artgraf. Link do strony w krótce.

800+VAT z pozycjonowaniem dałem za stonkę w profesjonalnej firmie z fakturą, szybką reakcją, jakaś renomą, rekomendacja. Czas przygotowania około 5 dni. Nie ważne, czy flash czy cos innego. Wazne, ze spelnia swoją powinność.
U Ciebie:
hasło catering lututów w google: http://www.google.pl/sear...3w&lr=&aq=f&oq=
hasło imprezy lututów: http://www.google.pl/sear...utut%C3%B3w&lr=
firma cateringowa lututów już OK http://www.google.pl/sear...utut%C3%B3w&lr=
catering wieluń: http://www.google.pl/sear...wielu%C5%84&lr=
na http://www.catering-wesel...ow-c923-p1.html jest.
http://www.google.pl/sear...utut%C3%B3w&lr= sam sobe sprawdź, ale to już gestia właścicieli albo Twoja.
co do "ładności" strony, się nie wypowiadam, bo mi chodzi o funkcje, a nie o to by mieć sobie stronkę za 1K, która ładnie wygląda i Klient sobie ją znajdzie przez wielun.biz
Mimo wszystko Powodzenia Tobie życzę.

wielun24_pl 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-04-01, 17:59   

Dzięki za wypowiedzi w temacie. Dodam tylko, że stronę hostinguje firma Itu z Sokolnik. Co do pozycjonowania to wg się tym nie zajmowałem. Dostałem zlecenie tylko i wyłącznie na wykonanie strony oraz instalację na serwerze. 8) Nowe realizację będę dawał Wam do oceny... Pozdrawiam : )

Odpowiedz do tematu