Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-03-23, 20:28
Mateusz ten Pan może w taki sposób straszyć swoje dzieci, a nie media, administratorów forów dyskusyjnych czy portali.
Dla zainteresowanych podaję link gdzie są nawet zdjęcie takiego ogłoszenia
http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.html
Zamiast pochylić głowę i przeprosić jeszcze się odgraża. Żenada !
Mateusz ja do Ciebie nic nie mam, wręcz odwrotnie. Zawsze podziwiałem Twoje zaangażowanie. Zastanów się tylko, czy warto bronić takich zachowań polityków.
Myślę, że ktoś stal się tutaj ofiarą "wojny wyborczej". Nie wiem, czy nadal uparcie stoisz na stanowisku, że to legalne (moralne, etc.). Radzę Ci tylko uważać, bo potem ktoś się na Ciebie wypnie i w prokuraturze będziesz się bronić sam.
Dałeś się złapać, no i stałeś się "słupem".
Ja rozumiem, nie znam do końca sytuacji. Wiara w uczciwość ludzką czasem jest zgubna.
Nie chce się z tobą kłócić broń boże, też mam ogromny szacunek do ciebie, jako jednej z niewielu osób z tego forum.
Fakt oferowanie pracy jest złe, dlatego zmieniłem nazwę tematu i postów na zgodne.
Nie chce się z tobą kłócić broń boże, też mam ogromny szacunek do ciebie, jako jednej z niewielu osób z tego forum.
Mateusz uwierz mi, że po takich słowach to za chwilę w ogóle nie będziesz miał adwersarzy, a co dopiero rozmówców, którzy będą z Tobą wymieniać zdania... radziłbym Ci się czasem zastanowić, czy warto coś pisać, bo w tym momencie obrażasz większość forumową, uważając ich za .... (tu sobie wpisz odpowiednie słowo).
A co do samego tematu - również uważam podobnie do Administratora. Żebyś się tylko nie obudził, jak już będzie za późno.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-03-24, 12:34
Mateusz napisał/a:
Fakt oferowanie pracy jest złe, dlatego zmieniłem nazwę tematu i postów na zgodne.
Mateusz, to jest tylko odzienie zastępcze, do tej samej problematyki, jaką wcześniej zasugerowali już inni, a mianowicie;
Cytat:
U S T A W A
z dnia 23 stycznia 2004 r.
ORDYNACJA WYBORCZA DO PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO 1)
Art. 62.
3.Zabrania się udzielania wynagrodzenia pieniężnego w zamian za zbieranie lub złożenie podpisu pod zgłoszeniem listy okręgowej.
Art. 26.
3. Członkowie komisji nie mogą prowadzić kampanii wyborczej na rzecz poszczególnych kandydatów na posłów do Parlamentu Europejskiego oraz list kandydatów.
Może i nikogo nie zmuszasz do zbierania podpisów, ale ……, może się znaleźć ktoś kto już po wszystkim, stwierdzi że owszem nie zmuszałeś, ale sugestia była jasna; - podpisy zwiększą możliwość bycia w komisji.
I ……. możesz obudzić się z ręką w nocniku .
A co do tego szacunku w sprawach Twojej konwersacji z innymi, to masz prawo mieć oczywiście własne zdanie, tak jak ja mam swoje, co do Twojego wyrażania wszelakiego punktu widzenia, we wszystkich poruszanych tutaj tematach. I już się tym z Tobą dzielę . – Ciężko, jak nie bardzo ciężko, „rozmawia” się tutaj z Tobą.
Ja zrzucam to na barki Twojego, nikłego jeszcze życiowego doświadczenia w wielu, bardzo wielu sprawach dnia codziennego.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maru, Miko 005
Mateusz uwierz mi, że po takich słowach to za chwilę w ogóle nie będziesz miał adwersarzy, a co dopiero rozmówców, którzy będą z Tobą wymieniać zdania... radziłbym Ci się czasem zastanowić, czy warto coś pisać, bo w tym momencie obrażasz większość forumową, uważając ich za .... (tu sobie wpisz odpowiednie słowo).
A co do samego tematu - również uważam podobnie do Administratora. Żebyś się tylko nie obudził, jak już będzie za późno.
Napisałem ogromny szacunek, co oznaczało że wobec samej osoby Administratora mam ogromny szacunek. A wobec reszty forumowiczów po prostu szacunek.
Np. ja osobę gregga pomimo sporej różnicy poglądów uważam za mądrego gościa.
Pomimo tego że od Ciebie Ferbik otrzymałem sporą ilość forumowych bonusów w postaci banów, to i tak chętnie przychodzę na spoty piwo wypić z tobą i normalnie porozmawiać.
Taki miałem zamiar wypowiedzi i chyba ktoś nie pomyślał że miałem na celu obrażenie innych??
Zamykam temat - rozmowa zmierza w niewłaściwym kierunku.
Administrator
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-03-24, 22:14
Mateusz poprosił mnie poprzez PM o wklejenie jego krótkiej wypowiedzi.
Oto ona:
Cytat:
JEŻELI KTOŚ POCZUŁ SIĘ OBRAŻONY PO WYPOWIEDZI WYSTOSOWANEJ DO ADMINISTRATORA, CHCIAŁBYM JESZCZE RAZ PRZEPROSIĆ.
PISZĄC "OGROMNY SZACUNEK" NIE OZNACZAŁO TO ŻE RESZTĘ FORUMOWICZÓW POWAŻAM GŁĘBOKO W NOSIE.
PO CO MIAŁBYM KOGOŚ OBRAŻAĆ, ZWŁASZCZA KIEDY SPOTYKAM SIĘ Z NIM PRZY PIWIE NA SPOTKANIU?
CENIĘ SOBIE UZASADNIONĄ KRYTYKĘ. CZY W OSTATNIM CZASIE OBRAŻAŁEM KOGOŚ ZW NA POGLĄDY/PRZEKONANIA? PROSZĘ MI PRZYPOMNIEĆ?
POMIJAM CZASY KIEDY ROZRABIAŁEM NA TYM FORUM, JEDYNYM WYTŁUMACZENIEM MÓGŁBY BYĆ WIEK. CHOĆ GDYBYM CHCIAŁ SIĘ BRONIĆ TO NIE BYŁEM JEDYNY??
JEŚLI KTOŚ PYTA SIĘ CZY ZAMIERZAM IŚĆ W POLITYKĘ, MOGĘ OD RAZU GO USPOKOIĆ IŻ TAKIEGO ZAMIARU NIE MAM. BAAA DODAM ŻE NIE JESTEM ZWIĄZANY Z ŻADNĄ PARTIĄ POLITYCZNĄ A CAŁE TO SZUKANIE KANDYDATÓW DO KOMISJI ROBIĘ CAŁKOWICIE CHARYTATYWNIE, POZA TYM ŻE ZMARNUJE CZAS I ROPĘ ŻEBY DANĄ OSOBĘ ZGŁOSIĆ W GMINIE.
JAKIE MIAŁBYM Z TEGO PROFITY??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum