Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-02-22, 09:00
Jako niedawny klient Print Studio w zakresie pieczątek mogę potwierdzić - w takim tempie w żadnym innym punkcie do tej pory nie miałem zrobionych pieczątek
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Oferujemy drukowanie recept w cenie 2.46zł netto za 100 szt. przy minimalnym zamówieniu 300 sztuk. Termin wykonania to przeważnie 24 godziny.
Produkujemy również druki medyczne - cena do uzgodnienia.
Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 90 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Czarnożyły
Wysłany: 2008-05-27, 23:17
Ferbik napisał/a:
OFERTA DLA LEKARZY
Oferujemy drukowanie recept w cenie 2.46zł netto za 100 szt. przy minimalnym zamówieniu 300 sztuk.
A macie wersje z pieczątkami ? Chłopakom z PWr by sie przydały Zapłace 3 razy tyle
A teraz z innej beczki.
Byłem, maestro ferbik druknął mi prezent dla starszych, no i co ważne - nie zabił za poryty projekt tylko cos tam samodzielnie przekonstruował i wyszło POLECAM.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-05-27, 23:27
janosikkk napisał/a:
Byłem, maestro ferbik druknął mi prezent dla starszych, no i co ważne - nie zabił za poryty projekt tylko cos tam samodzielnie przekonstruował i wyszło POLECAM.
Nie no... Jeżeli chodzi o "maestro" Ferbika (z dużej sie pisze...) to gość jest konkretny... Ja u niego robiłem już kilka rzeczy i zawsze byłem zadowolony, więc też się zgadzam z Twoimi odczuciami
Już dziś zapraszamy po kartki świąteczne na Boże Narodzenie
Kilka przykładowych wzorów poniżej, celem przedstawienia, co jesteśmy w stanie wyciąć czyli praktycznie każdy wzór. Co prawda zdjęcia nie oddają uroku perłowego papieru, więc najlepiej przyjść i obejrzeć na żywo Jak najbardziej istnieje możliwość wycięcia w okładce swojego logo. Duży wybór papieru! Ceny od 3 do 6 zł. Kształty kartek również do wyboru (kwadrat, prostokąt), do tego koperta w formacie zaproszenia. Personalizacja gratis!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum