1. Adam Fronczak – lekarz, podsekretarz stanu w Ministerstwie Zdr.
2. Krystyna Ozga – wicewojewoda łódzki
3. Artur Bagieński – wicemarszałek województwa łódzkiego
4. Elżbieta Nawrocka – radna województwa łódzkiego
5. Dariusz Klimczak – członek Zarządu Województwa Łódzkiego
6. Ilona Rafalska – pracownik korporacji międzynarodowej
7. Witold Tomaszewski – lekarz, pracownik USK im. Sterlinga
8. Michał Janusz Śliwiński – rolnik, kierownik Biura Powiatowego
ARiMR w Łowiczu, radny rady powiatu łowickiego
9. Włodzimierz Pawlak – dyrektor Centrum Edukacji i Pracy
Młodzieży OHP w Piotrkowie Trybunalskim
SLD:
1. Jolanta Szymanek-Deresz
2. Grzegorz Matuszak
3. Irena Nowacka
4. Mieczysław Teodorczyk
5. Bogdan Bujak
6. Bogdan Runowski
7. Sławomir Granatowski
8. Sławomir Komdzierski
9. Tomasz Jura
10. Anna Adamska-Makowska
10. Zbigniew Stasiak – dyrektor Łódzkiego Oddziału ARR, radny
PO
1. Jacek Saryusz-Wolski
2. Jan Krysiński
3. Joanna Skrzydlewska
4. Mirosław Bulzacki
5. Ludomir Pencina
6. Bartłomiej Bartos
7. Grzegorz Haraśny
8. Janusz Pawlak
9. Robert Zakrzewski
10. Marcin Bugajski
Tyle co znalazłem na stronach internetowych, jeżeli chodzi o PIS ( to znalazłem tylko że dane zostaną uzupełnione )
To nie jest wypowiedź Jacka Saryusza - Wolskiego tylko jego brata Marka...
Jacek Saryusz Wolski (jedynka na liście PO) jest oceniany jako jeden z najlepszych polskich europarlamentarzystów.
Poczytaj sobie TUTAJ
Fakt. Jak zobaczyłem nazwisko to już byłem pewien, że to on. Mój błąd
Swiadczy to o tym, że zupełnie nie orientujesz się "kto jest kto" w polskiej polityce.
I następny wniosek: opinie i oceny, które prezentujesz należy traktować z przymróżeniem oka.
Ręce opadają. Facet się pomylił, to zaraz pada komentarz Cytat:
zupełnie nie orientujesz się "kto jest kto" w polskiej polityce.
No bez przesady.
Ja od razu jak zobaczyłem ten fragment programu z tvn24 to zauważyłem, że tan Saryusz Wolski to nie jest TEN Saryusz Wolski. Rozumiem że można pomylić Lecha i Jarosława Kaczyńskich, chociaż mi już się to nie zdarza. Ale Jacek SW jest wyraźnie starszy od swojego brata! Jedynym usprawiedliwieniem jest to, że Jacek SW nie jest zbyt często widywany w naszych mediach, podobnie jak większość polskich europarlamentarzystów (no moża oprócz Czarneckiego).
Ok red ty zauważyłeś. Nie zaprzeczam. Lecz ile jeszcze osób oprócz Ciebie zwróciło na to uwagę?
Uważam, że ktoś kto chociaż trochę interesuje się polityką (albo twierdzi że sie interesuje) powinien rozpoznawać wizerunki znanych polskich (i nie tylko) polityków.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2009-04-21, 17:33
radny napisał/a:
Swiadczy to o tym, że zupełnie nie orientujesz się "kto jest kto" w polskiej polityce.
I następny wniosek: opinie i oceny, które prezentujesz należy traktować z przymróżeniem oka.
Szkoda, że mówi to osoba taka jak ty która umie się tylko ukrywać pod płaszczykiem pseudonimu, pomawiać i opluwać wszystkich dookoła jak to robiłeś już w jednym temacie.
red napisał/a:
Sylwek, właśnie się totalnie skompromitowałeś w moich oczach...
Stało się więc oczywiste, że jesteś nieomylny i wszechwiedzący a każda pomyłka dla ciebie = kompromitacja. Nie mam pytań.
red napisał/a:
Ja od razu jak zobaczyłem ten fragment programu z tvn24 to zauważyłem, że tan Saryusz Wolski to nie jest TEN Saryusz Wolski. Rozumiem że można pomylić Lecha i Jarosława Kaczyńskich, chociaż mi już się to nie zdarza.
Ok, nie będę się tłumaczył, że to czy tamto, odrazu przyznałem sie do błędu ale widzę, że tobie to nie wystarcza.
red napisał/a:
Uważam, że ktoś kto chociaż trochę interesuje się polityką (albo twierdzi że sie interesuje) powinien rozpoznawać wizerunki znanych polskich (i nie tylko) polityków.
Tak, zapewne mimo młodego wieku tych twarzy rozpoznam porównywalnie dużo do Ciebie. Zresztą interesowanie się czymś nie jest równoznaczne z posiadaniem dużej wiedzy na dany temat, więc źle sformułowałeś twierdzenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum