Brałem też udział w tym konkukursie i gdybym wiedział że tak będzie zsiadłbym z
roweru i przeprowadził go po całym torze. Zdobyłbym z 60 punktów karnych i
bym wygrał na 100% a nie męczył się przy przeszkodach...
Brałem też udział w tym konkukursie i gdybym wiedział że tak będzie zsiadłbym z
roweru i przeprowadził go po całym torze. Zdobyłbym z 60 punktów karnych i
bym wygrał na 100% a nie męczył się przy przeszkodach...
Młody człowieku napiszę Ci pewną maksymę: "ten nie robi błędów, który nic nie robi".
Twoja ironia tutaj jest zupełnie już nie na miejscu. Trzeba było swoje żale wylewać przed rozdmuchaniem sprawy, a nie już po, kiedy wszystko zostało już wyjaśnione. Zarejestrowałeś się tylko po to pewnie, żeby wtrącić swoje trzy słowa, a raczej powielić coś co już Twoi koledzy poczynili.
Szkoda, że czasy, w których ja byłem w Twoim wieku już przeminęły i pewnie nie wrócą już, ponieważ nie było tak wielkiej dozy ironii i materializmu.
Mam nadzieję, że łodzka policja będzie trochu bardziej rozgarnięta
Ciesz się, że w ogóle coś dostaliście, bo z waszym tupetem (słowo wymoderowano) za przeproszeniem powinniście dostać wg. mnie. A jeśli nie znasz sprawy kto zawinił, to nie zabieraj głosu. Tak naprawdę, to dzięki forum nagrody zostały ponownie rozdane. Także zamiast pyskować i cwaniakować, mógłbyś być bardziej pokorny jak i twoi koledzy również.
Jaka pazerność? To, że ktoś się upomina o to co mu się należy to pazerność? Wyobraź sobie, że wygrałeś w konkursie 2000 zł, ale nagroda przypadła drugiemu. Jakoś mi się wierzyć nie chce, że byś się nie upominał o swoje albo zadowolił się np. 1500 zł tylko dlatego, że ktoś się pomylił. Nieważne kto. Ktoś tu pyskuje? Ktoś cwaniakuje? Nie zauważyłem... Zauważyłem tylko tyle, że ktoś chce odebrać to co mu się słusznie należy, nic więcej.
Valadin napisał/a:
Ale najważniejsze, że dostaliśmy puchar i jedziemy na zawody wojewódzkie
No i to jest najważniejsze. żadnego większego narzekania nie zauważyłem, po prostu chłopcy stwierdzili fakty, że dostali gorsze nagrody.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Myślę, że nagrody dostaliśmy m.in. dlatego, że pojechaliśmy po konkursie na komendę i próbowaliśmy wyjaśnić sprawę.
To źle myślisz. Nie chcę tutaj opisywać szczegółów sprawy, ale uwierz mi, że nasza interwencja była zaraz po całej sprawie i to dzięki forum błąd został naprawiony w taki sposób.
Valadin napisał/a:
Ale najważniejsze, że dostaliśmy puchar i jedziemy na zawody wojewódzkie
I tyle powinieneś tylko napisać, a nie robić wyliczenia, że o 5 czy 20zł dostałeś tańszą nagrodę... jak chcesz, to ci z własnej kieszeni dopłacę tą różnicę skoro to takie dla ciebie istotne.
Nie jest istotne....
Przecież przeprosiłem...
Zrobie to jeszcze raz PRZEPRASZAM za to, że myślałem tylko o wartości nagród.
I także dziękuję za tą interwencję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum