"Moje" - 220217 osób.
"Moje" + pochodne - 274878 osób. W przybliżeniu.
Sorry za odświerzenie, ostatni post był tylko sprzed miesiąca, a poza tym nie mogłam się pochamować... Wybaczcie
musiur [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-04, 20:29
i co w tym dziwnego ze ktos robi bledy,liczy sie tresc.
http://dysleksja.univ.gda.pl/
ale to swiadczy o waszej inteligencji.jak mozna tak kogos obrazac.zero wyrozumialosci.
musiur, pewnie... niech wszyscy pisza z bledami... przeciez prawie wybralismy jako narod Leppera na prezydenta... co w tym dziwnego, ze ktos robi bledy ? zero wyrozumialosci ? jak ktos nie stosuje sie do ogolno przyjetych zasad pisowni (w tym i REGULAMINU), to tak jakby jezdzil nieprzepisowo i mial pretensje do policji i innych uzytkownikow ruchu, ze zwracaja mu uwage. SAMO ZYCIE.
dysortografia, dysleksja, dysgrafia, dyskusja, dyskoteka...
Jesli wg ciebie zwracanie uwagi na poprawnosc pisowni to obrazanie, to ja mysle ze ty zadnej szkoly nie skonczyles, bo byles co chwila obrazany przez nauczycieli.
Przepraszam, ze jestem dobry z ortografii... przez to moja inteligencja kuleje.
Nie odbiegaj od tematu.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-04, 21:40
musiur napisał/a:
i co w tym dziwnego ze ktos robi bledy,liczy sie tresc.
http://dysleksja.univ.gda.pl/
ale to swiadczy o waszej inteligencji.jak mozna tak kogos obrazac.zero wyrozumialosci.
Dysleksja to obecnie modne słowo. Ilekroć ktoś dzisiaj miesza język polski z błotem, robiąc więcej ortografów niż teoretycznie da się zrobić w słowie to się zaraz dysleksją tłumaczy i papiery zaraz przedstawia. "Hójek Ci w dópeńkę!" Uczyć się trza było a nie pierdoły opowiadać. Jeśli wydaje Ci się, żę Cię obrażam, to masz rację, wydaje Ci się.
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
hm osób z moim nazwiskiem jest 15 188 ale policzone i z końcówką -ski i -ska więc ludzi (kobiet) o moim nazwisku jest troche mniej
A jeśli chodzi o dyslekcje to smej wydawało mi się że mam to cudo Niestety nie przyznano mi racji No za to dowiedziałam się że choruje na inne dziwactwo związane z pisaniem ale to nie już nie w temacie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum