Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-05-09, 21:26
piękne fotki
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2009-05-09, 21:38
Bardzo ładne zdjęcia, szczególnie te z ptakami.
Wkradł Ci się jednak mały błąd na zdjęciu nr 11 to nie jest gil jak masz w tytule tylko dzwoniec.
Poza tym jak już wspomniałem zdjęcia osobiście mi się podobają.
Wkradł Ci się jednak mały błąd na zdjęciu nr 11 to nie jest gil jak masz w tytule tylko dzwoniec
Być może - mój brat ornitolog amator widocznie pomylił Co do jakości tego zdjęcia - chociaż obiektyw z VR, to jednak przy tej ogniskowej zabiera światła, a ściemniało się już.
Powiem jeszcze dodatkowo, że takie zdjęcia wymagają cierpliwości i czasu.
Poidełko zrobione specjalnie dla ptaków, 10 metrów dalej krzesełko i czekanie...
Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że jeśli chodzi o kosy, to samiec zwykle pije wodę, a samica moczy kuper Ciekawe przed czym
Ciekawe fotki. . Dla mnie najlepsze "rubel" duży plus za ostrość i światło. Szkoda, że na na "gilu" ją zgubił (ostrość). Ładne GO. Ogólnie fotografia zwierząt to dość trudna sprawa więc taka różnorodność wymagała cierpliwości i zaplanowania.
Ten dzwoniec przyleciał dosłownie na małego łyczka i nie mogłem więcej wyciągnąć z ręki przy tym świetle.
Tu jeszcze upolowałem dzisiaj szpaka i ziębę
Dorzucam jeszcze gołębiowe zdjęcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum