,,Dziunia2222, to zmieniamy stan cywilny tego samego dnia Słyszałem, że świetnie prowadzi zajęcia młody chłopak w Praszce, w poniedziałek powinienem mieć namiary na tego chłopaka, może go czegoś nauczymy "
masz już moze jakies informacje o tym?
Czy są jednak organizowane kursy w Wieluniu? Jeśli tak, to za ile za miesiąc? Prowadzi jedna osoba, czy para?
Ja od siebie mogę polecić, ale w Łodzi, Szkołę Jankowskiego. 75 zł/ 4 spotkania. Prowadzi para, co myślę jest dużym plusem.
Witam, Poszukuję nauczycieli salsy w Wieluniu. Możecie kogoś polecić? Najlepiej gdyby ktoś dysponował danymi kontaktowymi bezpośrednio do nauczyciela... Proszę o pomoc!
Witam jeśli chcecie się nauczyć tańczyć to za darmo można iść do MDK-u no co prawda trzeba zapłacić chyba 30zł/semestr nauka trwa przez cały rok szkolny chyba po 1,5 godziny tygodniowo są podagrze 3 grupy wiekowe co do partnerów/partnerek to pewnie się coś znajdzie. Taniec jaki jest tam oferowany to: nowoczesny, towarzyski i HIP-HOP. Chodziłem na TT i czegoś się tam człowiek nauczył teraz jednak czas mi nie pozwala na uczęszczanie do MDK-u.
Wysłany: 2018-07-22, 17:16 ktoś zna szkołę tańca bliżej Wieruszowa?
A propos. Pani w przedszkolu poleciła dla córki zajęcia z rytmiki, a jeszcze lepiej z tańca. Ona ma do tego smykałkę, poza tym jest to żywe dziecię. Podobno w ten sposób najlepiej jest spożytkować jej nadpobudliwość, a skoro ma do tego talent. Nie wiem sama. Podobno takie zajęcia dobrze wpływają na dzieci. Przeraża mnie jedynie to jej ciągłe wożenie. Może znacei jakąś szkołę bliżej Wieruszowa?
I co o tym myślicie ?
------------------
New Project - marketing przychodzący (Inbound Marketing) - newproject.biz.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum