Czyli 2 na popiełuszki 1 kręgielnia, no dalej wspomóc przecież na popiełuszki jest najgorsze możliwe miejsce
Tak się wtrącę (bo pewnie mnie w Wieluniu nie będzie), ale co na popie jest takiego złego? Chociaż piwo tańsze niż w kręgielni (chyba najdroższe w mieście jeśli chodzi o takie lokale). Dzisiaj przejeżdżałem koło kręgielni i na zewnątrz wstawili parę stolików. Fajna sprawa:)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-05-15, 13:20
Np. to że mało miejsca, wszyscy się muszą cisnąć bynajmniej jak jest więcej osób, nie ma możliwości złączenia stolików itp. Ostatnim razem ani nie szło porozmawiać bo telewizor tak głośno grał że... a w blacku liczyłeś że jest drożej? No w sumie 500*700/660=530gr 30gr drożej... Na ogródkach jest po 5,50 więc i tak taniej.
A póki co na dworze jest bardzo ciepło proponuję dalej ogródki.
Wysłany: 2009-05-16, 00:23
Sorki glizda ale była mowa o ogródkach, gdybym wiedział że będzie na Popiełuszki nie deklarowałbym się. Innym może również zmiana miejsca kilka godzin przed spotem nie odpowiadała...
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2009-05-16, 00:36
Nie wiem co Ci tak przeszkadza. Na popie siedzielismy na dworze. Dopiero pozniej weszlismy do srodka. Ludzi bylo malo, za glosno tez nie bylo. Moim zdaniem marna wymowka.
Sorki glizda ale była mowa o ogródkach, gdybym wiedział że będzie na Popiełuszki nie deklarowałbym się.
Jeśli dla Ciebie jest ważne gdzie a nie z kim, to masz ch... system wartości. Przykro mi.
d@vid napisał/a:
Innym może również zmiana miejsca kilka godzin przed spotem nie odpowiadała...
Jaka zmiana? O czym ty piszesz? Gdzie było ustalone konkretnie, że spotykamy się na placu? Nie myl z propozycją.
Następny spot będzie zamknięty.
No i jeszcze wielkie podziękowania dla Mateusza, który był założycielem tego tematu i sam chętnie się zadeklarował, tylko mu chyba noga gdzieś ugrzęzła i nie dotarł.
Wysłany: 2009-05-16, 15:52
Tak samo jak na Popiełuszki ;] bynajmniej wtedy jak byłem ostatnio tylko że tam cały czas nie szło porozmawiać a w TR od 18 do 21 to aż 3 godziny
Nie no dobra tak na serio nie mam też nic takiego przeciwko temu lokalowi żeby nie przyjść po prostu ogólnie nie odpowiada mi ten lokal na tle innych w Wieluniu, a wczoraj miałem zamiar przyjść ale o 18:00 mi akurat coś wypadło i przed 20:00 dopiero miałem czas i mówię a na Popiełuszki to już nie idę no ale jak zawsze musi być połowę niepotrzebnej gadki
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-05-17, 09:24
A ja nawet byłem coś koło 18.40 ale nikogo nie było (ściślej rzecz ujmując nikogo kogo bym znał więc może te dwie panie z dzieckiem to były jakieś forumowiczki - jeśli tak to przepraszam) A ponieważ miałem tylko ok godziny wolnej to potem już nie próbowałem.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum